![Gluten free sausage rolls Gluten free sausage rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/483F1173-5AE2-4455-B600-2296EE8FF8E8/Derivates/785B57E9-BA03-4059-8CD1-A40BA341EDD1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puff pastry
- 300 g unsalted butter, cut into pieces (2.5 cm) and frozen
- 140 g potato starch
- 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 50 g brown rice flour (see Tips)
- 50 g millet flour (see Tips)
- 2 tsp xanthan gum
- ¼ tsp guar gum (see Tips)
- 1 tsp salt
- 180 g chilled water
Filling
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 250 g pork mince
- 500 g beef mince
- 1 tbsp white vinegar
- 50 g water
- 30 g tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve
- 1 tsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional
- 1 egg, lightly beaten
- sesame seeds, black or white, for sprinkling (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 150.5 mg
Alternatywne przepisy
Poached eggs
25 min
ANZAC biscuits
40 min
Zucchini slice
45 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Aussie meat pies
2 Std.
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Buttercream icing
10 min
Pork san choy bau
25 min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Chicken and cashews
55 min