Urządzenia i Akcesoria
Gluten free sausage rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
36 pieces
Składniki
Puff pastry
-
unsalted butter cut into pieces (2.5 cm) and frozen300 g
-
potato starch140 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting140 g
-
brown rice flour (see Tips)50 g
-
millet flour (see Tips)50 g
-
xanthan gum2 tsp
-
guar gum (see Tips)¼ tsp
-
salt1 tsp
-
chilled water180 g
Filling
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
olive oil20 g
-
beef mince broken into pieces500 g
-
white vinegar1 tbsp
-
water50 g
-
tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve30 g
-
Dijon mustard (gluten free)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional2 tsp
-
pork mince broken into pieces250 g
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds black or white, for sprinkling (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
150.5 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
638.5 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
ANZAC biscuits
40 min
Custard
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Butter chicken
55 min
Aussie meat pies
2 godz.
Buttercream icing
10 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Pikelets
35 min