Urządzenia i Akcesoria
Bread pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g
Składniki
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
3443.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Tłuszcz
194.7 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
320.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Floating islands
1 godz.
Pâtè with Riesling
3 godz.
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Coppa del nonno
5 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
No-cook jam
24 godz. 15 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Baking powder
5 min
Fruit "splice" bombs
24 godz.
Choux pastry
1 godz.
Sour cream pastry
25 min