Urządzenia i Akcesoria
Bread pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g
Składniki
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
3443.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Tłuszcz
194.7 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
320.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Buttermilk bread
2 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Lollipops
40 min
Oat slice
1 godz. 40 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min