Urządzenia i Akcesoria
Bread pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g
Składniki
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
3443.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Tłuszcz
194.7 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
320.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Pickled fruit
744h 45min
Miso kraut
168h 20min
Tiramisu
5h 20min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Traditional Apple pie
1h 30min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Pear and chocolate frangipane
2h
Agedashi tofu
30min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min