Urządzenia i Akcesoria
Bread pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
750 g
Składniki
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
3443.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Tłuszcz
194.7 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
320.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free gingerbread house
4 Std. 45 Min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 Min
Cantonese Custard Lava Mooncake
Keine Bewertungen
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Two-layer chocolate cake
3 Std. 20 Min
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Watermelon granita
6 Std. 15 Min
Freckles
1 Std.