Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc

Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc

2.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 portions

Składniki

  • 400 g de fraises fraîches
  • 10 g de jus de citron
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
  • 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 1 blanc d'œuf
  • 5 pêches
  • 50 g de fruits rouges frais variés (groseilles, framboises et myrtilles)
  • 20 feuilles de menthe fraîche
    20 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 191.6 kcal / 799.4 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 25.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...