Urządzenia i Akcesoria
No-cook jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
500 g
Składniki
-
dried apricots (see Tips)250 g
-
ground cinnamon (see Tips)2 pinches
-
apple juice250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
honey to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
28.2 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
3137.6 kJ /
749.9 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
191.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Blueberry jam
35 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 godz. 10 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Avocado and goats cheese smash
5 min