Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cake with lime cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds100 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces150 g
-
eggs6
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt½ tsp
Lime cream
-
Tequila1 tbsp
-
pure icing sugar50 g
-
mascarpone cheese cold120 g
-
pouring (whipping) cream cold150 g
-
lime zest, for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
147.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1691.7 kJ /
402.8 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Banana bread
1h 50min
Chocolate ice cream
12h
Chocolate mousse
3h 20min
Almond quinoa pastry
50min
Chunky choc nut brownie
35min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Chocolate and nut biscuits
55min
Freckle cake
26h 40min
Chocolate fondant cake
40min
Vitality truffles
25min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h