Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake with meringue topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
24 portions
Składniki
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
143.6 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1122.2 kJ /
267.2 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Lemon or lime butter
15 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Mango cheesecake
6 godz. 35 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Lemon cake
2 godz.
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min