Wersje kompatybilne
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté de berenjena y pimiento
50min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa de limón para carnes blancas
5 dk
Atún en manteca (Andalucía)
3hod.
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 Min
Dip de aguacate y gambas
5 dk
Bronx
10min
Salsa bearnesa
15 Min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 dk
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2 Std. 30 Min
Salsa cóctel
5 dk