Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
TM31 TM5 TM6

Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

3.2 (20 ocen)

Składniki

  • 250 g de cebolla roja en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas

Wartości odżywcze
na 1 Receta completa
Kalorie
1470 kJ / 352 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
17.5 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy