
Urządzenia i Akcesoria
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
350 g
Składniki
-
250 g de cebolla roja en cuartos
-
30 g de aceite de oliva virgen extra
-
150 g de vino tinto
-
50 g de agua
-
½ cucharadita de sal
-
2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
Wartości odżywcze na 35 g
Kalorie
49 kcal /
206 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
2.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
118.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menos de 400 kcal
99 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania