Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

3.3 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
350 g

Składniki

  • 250 g de cebolla roja en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas

Wartości odżywcze na 35 g

Kalorie 49 kcal / 206 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 118.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...