Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5038 kJ / 1205 kcal
- Białko
- 39.91 g
- Węglowodany
- 99.31 g
- Tłuszcz
- 7.04 g
- Błonnik
- 6.52 g
Alternatywne przepisy
Pizza genovesa de cebolla
1h
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1h 30min
Povitica
3 Std. 30 Min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30min
Pizza estilo Chicago
1h 5min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Hot dog de chistorra
40min
Rolls de jamón y queso
45min
Focaccia de Puglia
1h
Pizza 2 sabores
30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min