Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 60 g de pimiento rojo en conserva (escurrido)
- 30 g aceitunas verdes sin hueso
- 1 huevo duro
- 130 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x40 cm (550 g)
- 2 cucharaditas de azúcar glas (opcjonalnie)
- 1 huevo batido (para pintar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Białko
- 3.94 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 11.07 g
- Błonnik
- 0.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de tomate y atún
30min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20min
Croquetas de patata
45min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30min
Empanadas de pollo
2h 30min
Empanada de bonito
1h 20min
Empanadillas de bonito y pisto
1h 45min
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min
Empanadillas de Lorca
2h
Empanadas criollas
3 Std.
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min