![Roast beef and rhubarb chutney pies Roast beef and rhubarb chutney pies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/abf91439-ed5c-436c-b9b3-a08c4ed26bbd/Derivates/877bbea4-e613-40eb-9dbe-fe2cf5ac6c5a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 87.3 g
- Tłuszcz
- 42.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1268.3 mg
Alternatywne przepisy
Rhubarb crumble
45 min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Quick beetroot relish
40 min
Mint sauce
5min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Plum paste
1 godz.
Quince paste
4h 10min
Feijoa chutney
1h 15min
Plum sauce
55 min
Delicious lemon pudding
55 min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min