Urządzenia i Akcesoria
Ginger fluff
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
gluten free cornflour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground ginger2 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs separated, room temperature4
-
caster sugar160 g
-
golden syrup30 g
-
whipped cream300 g
-
jam of choice4 tbsp
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.3 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1484.8 kJ /
354.9 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Better banana cake
45 min
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min