Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
lub 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1046 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banana Bread cu caise
1 godz. 20 min
Gulaș
2h 35min
Clătite din cartofi rași
35 min
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1 godz.
Ouă de Paște vopsite în galben
Brak ocen
Iaurt de soia (vegan)
Brak ocen
Coadă de bou gătită lent
Brak ocen
Iaurt cu vanilie
13h
Salsa verde
10 min
Salata de quinoa cu dovleac și rodie
1 godz.
Humus de vară
35 min