Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
lub 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1046 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelizare 400-500 g ceapă
50 min
Milkshake cu caramel sărat
20 Min
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 min
Sorbet de grapefruit și vin spumant
Brak ocen
Limoncello
Brak ocen
Nuci caju cu curry, prăjite
30 min
Supă rapidă cu curry, pui și varză de Bruxelles și chifle
45 min
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Brak ocen
Plăcințele cu carne și rozmarin
Brak ocen
Ruladă cu brânză de capră
2h 45 min
Supă de castraveți
25 min
Salată de morcovi rași
10 min