Urządzenia i Akcesoria
Caise gătite la aburi, cu sirop de cardamom
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porții
Składniki
-
fistic fără coajă, crud, nesărat40 g
-
apă250 g
-
zahăr extrafin200 g
-
păstăi de cardamom după gust15 - 20
-
pastă de vanilie1 linguriță
-
caise tăiate jumătăți, fără sâmburi (aprox. 400 g)8
-
iaurt grecesc (0% grăsime), pentru servit200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gem de rubarbă și apă de flori de portocal
45 min
Marmeladă de ghimbir și dovlecei
40 min
Falafel copt, cu sos Tahini Jalapeño
50 min
Crêpes Suzette
1 godz. 20 min
Gem de prune
55 min
Gem de mure
45 min
Smoothie de pepene galben, la bol
50 min
Tapenade
10 min
Grisine cu parmezan și ierburi aromatice
5 godz. 10 min
Granola
1 godz. 40 min
Banana bread cu tahini negru
1 godz. 20 min
Gem de fructe tradițional
55 min