Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de albahaca frescas
- 60 g de cebolla morada, en cuartos
- 6 huevos
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas, en rebanadas (aprox. 3 mm)
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- 500 g de agua
- 100 g de queso feta, en cubos
- 8 hojas de menta frescas
- 2 pizcas de orégano seco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 329.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelette de claras con espinacas y champiñones
50min
Omelette ligero de claras con verduras
30min
Pudín de chía y plátano
2j 10 menit
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Rollos veganos de verano
35min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta
30min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30min
Galletas integrales con guacamole ligero TM6
40min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min