Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dientes de ajo, pelados
- 45 g de azúcar morena
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta molida
- 850 g de solomillo de cerdo, limpio
- 8 rebanadas de tocino ahumado
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 323 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Pay de carne a la cerveza TM6
1 Std. 40 Min
Arroz al azafrán con pavo
40min
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1h
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Pollo a la cazadora
40min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Cacerola de pollo
30min