Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dientes de ajo, pelados
- 45 g de azúcar morena
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta molida
- 850 g de solomillo de cerdo, limpio
- 8 rebanadas de tocino ahumado
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 323 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollos de carne
1h 10min
Pastel de carne
50min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Tagliatelle con costilla estofada
2 Std. 20 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Pollo a la cazadora
40min
Stroganoff de res TM6
1h
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1h 30min