Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de peras anjou rojas, peladas y descorazonadas
- 5 g de jengibre fresco, pelado
- 30 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
- 30 g de jugo de naranja, recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2075 kJ / 494 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 127 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chícharo y jamón crocante
1h
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25 min
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2h
Postre melba de duraznos
35 Min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2h
Mezze (dip de berenjena)
25 min
Cóctel virgen de chai y vainilla
45min
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
10 Std. 30 Min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Pastel de durazno y ciruela
1h
Mermelada de chalote
30min
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5h 40min