Urządzenia i Akcesoria
Sangria ginger punch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 glasses
Składniki
-
dry vermouth400 g
-
Pernod® or Black Sambuca®1 tbsp
-
raisins100 g
-
oranges 1 orange zested and 1 orange cut into slices, to garnish2
-
cardamom pods crushed5
-
whole cloves6
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 cm
-
cinnamon quills2
-
raw sugar200 g
-
red wine chilled1000 g
-
dark rum100 g
-
ginger beer chilled370 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
21.2 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
600.5 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boozy iced coffee
10 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Butter chicken
55 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Quark chocolate mousse
1 godz. 10 min
Pineapple rum cocktail
6 godz. 45 min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 godz. 15 min
Mai Tai
10 min
Strawberry caipiroska
10 min