Urządzenia i Akcesoria
Seafood con arroz
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
saffron threads½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water700 g
-
liquid fish stock (see Tips)200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Arborio rice300 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded300 g
-
olive oil2 tsp
-
peeled raw prawns deveined250 g
-
frozen peas200 g
-
lemon juice60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.3 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
2229.7 kJ /
530.9 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed tomatoes
50 min
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Mashed potatoes
40 min
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min