Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner

Składniki

  • sjalottløk i biter
    30 g
  • hvitløksfedd
    1
  • vann
    225 g
  • kirsebærsyltetøy
    55 g
  • balsamico
    1 ts
  • smør, usaltet
    15 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • indrefilet av svin
    455 g
  • vårgulrøtter skrelt, halvert på langs
    340 g
  • hvetemel
    1 ss
  • kirsebær (opcjonalnie) uten stein, halvert, til pynt
  • persille, fersk til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 25 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie