Urządzenia i Akcesoria
Melanzani sous-vide
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Melanzani in Würfeln (2 cm)300 g
-
natives Olivenöl extra4 EL
-
Salz1 TL
-
Wasser1500 g
-
Knoblauchzehen mit dem Messer angedrückt1 - 2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
588 mg
Białko
2 g
Kalorie
681 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Russischer Salat
50 min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50 min
Zucchini sous-vide
30 min
Steinpilze sous-vide
30 min
Artischocken sous-vide
50 min
Grüne Gemüsesuppe
35 min
Zwiebelschmelze
40 min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 godz. 25 min
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15 min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min