Melanzani sous-vide

Melanzani sous-vide

3.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Melanzani in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • natives Olivenöl extra
    4 EL
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    1500 g
  • Knoblauchzehen mit dem Messer angedrückt
    1 - 2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 588 mg
Białko 2 g
Kalorie 681 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...