椒盐桃酥

椒盐桃酥

4.9 15 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
15 片

Składniki

  • 核桃仁
    80 克
  • 低筋面粉
    160 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    1 颗
  • 玉米淀粉
    30 克
  • 细砂糖
    60 克
  • 泡打粉 约2-3克
    ½ 茶匙
  • 小苏打 食用小苏打,约2-3克
    ½ 茶匙
  • 花生油
    90 克
  • 花椒粉 约2克
    1 茶匙
  • 约2-3克
    ½ 茶匙
  • 黑芝麻 装饰用
    少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 128 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 650.4 kJ / 155.6 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...