Urządzenia i Akcesoria
椒盐桃酥
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
15 片
Składniki
-
核桃仁80 克
-
低筋面粉160 克
-
鸡蛋 (63-73克)1 颗
-
玉米淀粉30 克
-
细砂糖60 克
-
泡打粉 约2-3克½ 茶匙
-
小苏打 食用小苏打,约2-3克½ 茶匙
-
花生油90 克
-
花椒粉 约2克1 茶匙
-
盐 约2-3克½ 茶匙
-
黑芝麻 装饰用少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
128 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
650.4 kJ /
155.6 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式糕点
10 Przepisów
Chiny
Chiny