Urządzenia i Akcesoria
菌菇包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 个
Składniki
面团
-
水150 克
-
糖 约3克½ 茶匙
-
干酵母粉 约3克1 茶匙
-
面粉300 克
-
盐1 小撮
-
油 约3克1 茶匙
内馅
-
杏鲍菇 切小段100 克
-
白洋葱 切块50 克
-
新鲜黑木耳 撕小朵50 克
-
油10 克
-
金针菇 切约1厘米段100 克
-
蚝油20 克
-
老抽5 克
-
细砂糖 依个人口味调整10 - 15 克
组合
-
油 涂抹用
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
113.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
492.2 kJ /
117.8 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱上TM6的烹饪模式
23 Przepisy
Chiny
Chiny