Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 5 g d'huile de sésame
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de chocolat à la pralinoise, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 253 kJ / 60 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Mendiants au chocolat
30 min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Chocolat au riz soufflé
1 Std. 20 Min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche glacée
8h
Cigarettes croquantes à l'amande
1h 30min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Pâte à tartiner express
15min
Sucre à la fraise tagada
5min
Petits oursons guimauve-chocolat
4 Std.