Wersje kompatybilne
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mix de farines sans gluten, pour le moule
- 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g de crème de marrons
- 3 œufs
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1450 kJ / 345 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Charlotte aux poires sans gluten
7 godz. 15 min
Pâte sablée sans gluten
5 menit
Fondant sans gluten et sans lactose
35 dk
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Tiramisu sans lactose
12h 30min
Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten
45 dk
Cakes salés à l'okara d'amande
12hod. 45min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Cake aux marrons sans gluten
45 dk
Fondant chocolat-framboise végétalien
40 dk
Pâte sablée sans gluten
45 dk
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1sa