Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
TM6 TM5 TM31

Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

4.6 (136 ocen)

Składniki

  • 10 g de mix de farines sans gluten, pour le moule
  • 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
  • 100 g de beurre, coupé en morceaux
  • 500 g de crème de marrons
  • 3 œufs
  • 10 g d'extrait naturel de vanille

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1450 kJ / 345 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy