
Urządzenia i Akcesoria
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
25 pièces
Składniki
-
150 g de chocolat
-
100 g de noix du Brésil
-
80 g de cassonade
-
120 g de beurre doux mou
-
1 œuf
-
½ c. à café d'extrait de vanille
-
220 g de farine de blé
-
20 g de noix de coco râpée
-
1 pincée de sel
-
1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
148.3 kcal /
617.5 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
12.7 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oléagineux
10 Przepisów
Francja
Francja