Fondant au chocolat sans gluten

Fondant au chocolat sans gluten

4.7 191 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 parts

Składniki

  • 200 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 100 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
  • 5 œufs
  • 20 g de fécule de maïs

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 461 kcal / 1920.3 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 34.1 g
Węglowodany 32.1 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...