Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 145 g de sucre de canne
- 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de farine de blé
- 115 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1839 kJ / 440.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1h
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1h 10 min
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35min
Coulant chocolat-cannelle
20min
Petits coulants au chocolat
20min
Crumble pomme-kiwi
45min
Cookies aux 3 chocolats
50 min
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Cookie géant
40min
Fondant au chocolat et framboises
40min