Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 145 g de sucre de canne
- 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de farine de blé
- 115 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1839 kJ / 440.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 min
Fondant minute au chocolat
20 min
Moelleux au chocolat
55min
Beurre blanc
25 min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Petits coulants au chocolat
20 min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1h
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brownie aux noix de pécan
40min
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6 Std. 15 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Gaufres au beurre demi-sel
1h