Urządzenia i Akcesoria
啫啫蟹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
梭子蟹 切块,去除腮洗净350 - 400 克
-
菜籽油50 克
-
蒜头14 瓣
-
麻油5 克
-
生抽5 克
-
葱 切末2 根
-
蚝油20 克
-
糖5 克
-
洋葱 切块40 克
-
大葱 切段40 克
-
料酒20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
992.6 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny