Urządzenia i Akcesoria
芫爆鱿鱼卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
生抽2 茶匙
-
醋1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
玉米淀粉1 茶匙
-
水500 克
-
盐1 茶匙
-
料酒10 克
-
鱿鱼 切麦穗花刀,切成3cm*7cm的长条状200 克
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
葱 切段1 根
-
姜1 片
-
香菜 切碎5 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.4 g
Kalorie
899.5 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny