芫爆鱿鱼卷

芫爆鱿鱼卷

4.5 28 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 生抽
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 料酒
    10 克
  • 鱿鱼 切麦穗花刀,切成3cm*7cm的长条状
    200 克
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 切段
    1 根
  • 1 片
  • 香菜 切碎
    5 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.4 g
Kalorie 899.5 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...