鸡米芽菜

鸡米芽菜

3.8 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 去皮鸡胸肉排 切3厘米,放入冰箱冷冻30-60分钟
    300 克
  • 30 克
  • 料酒
    10 克
  • 切末
    10 克
  • 新鲜青辣椒 切段
    2 根
  • 新鲜红辣椒 切段
    2 根
  • 辣豆瓣酱
    15 克
  • 花椒粉
    1 小撮
  • 芽菜
    100 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16 g
Kalorie 813 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...