Urządzenia i Akcesoria
鸡米芽菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
去皮鸡胸肉排 切3厘米,放入冰箱冷冻30-60分钟300 克
-
油30 克
-
料酒10 克
-
姜 切末10 克
-
新鲜青辣椒 切段2 根
-
新鲜红辣椒 切段2 根
-
辣豆瓣酱15 克
-
花椒粉1 小撮
-
芽菜100 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16 g
Kalorie
813 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny