Urządzenia i Akcesoria
白牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz.
4 人份
Składniki
-
牛腱肉600 克
-
生抽40 克
-
蚝油 (约5克)1 茶匙
-
醋20 克
-
香菜 切末15 克
-
麻油10 克
-
蒜头 切末3 瓣
-
水1250 克
-
干辣椒 去籽,切丝2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.8 g
Kalorie
838.8 kJ /
200.5 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny