白牛肉

白牛肉

4.7 22 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz.
4 人份

Składniki

  • 牛腱肉
    600 克
  • 生抽
    40 克
  • 蚝油 (约5克)
    1 茶匙
  • 20 克
  • 香菜 切末
    15 克
  • 麻油
    10 克
  • 蒜头 切末
    3 瓣
  • 1250 克
  • 干辣椒 去籽,切丝
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.8 g
Kalorie 838.8 kJ / 200.5 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...