Urządzenia i Akcesoria
赤豆酒酿元宵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
红豆 提前浸泡4小时沥干,(泡发后沥干水分约重120克)100 克
-
水800 克
-
糯米小圆子150 克
-
酒酿 包含酒糟和汤水200 克
-
糖桂花50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
559.5 kJ /
133.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny