Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 80 g Walnusshälften
- 120 g Rapsöl
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Ricotta
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Olivenpesto
15 min
Kürbiskern-Pesto
10min
Tomaten-Pesto
10min
Tomatenpesto
10min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Walnuss-Pesto
10min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min