Urządzenia i Akcesoria
Pesto mit Walnuss und Ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe½
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Walnusshälften80 g
-
Rapsöl120 g
-
Kräutersalz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Tomatenmark50 g
-
Ricotta200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1618 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbiskern-Pesto
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Sesampesto
10 min
Pesto mit Zitrone
5 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Walnuss-Pesto
10 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Paprika-Pesto
40 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min