
Urządzenia i Akcesoria
Pesto mit Walnuss und Ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe½
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Walnusshälften80 g
-
Rapsöl120 g
-
Kräutersalz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Tomatenmark50 g
-
Ricotta200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
386 kcal /
1618 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy