Pesto mit Walnuss und Ricotta

Pesto mit Walnuss und Ricotta

4.5 346 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    ½
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Basilikum ohne Stiele
    1 Bund
  • Walnusshälften
    80 g
  • Rapsöl
    120 g
  • Kräutersalz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Tomatenmark
    50 g
  • Ricotta
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 386 kcal / 1618 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...