Spinat-Feta-Taschen

Spinat-Feta-Taschen

4.6 561 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 Stück

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    30 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
    250 g
  • Feta grob zerbröselt
    100 g
  • Eier eins davon verquirlt
    2
  • Crème fraîche
    1 EL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Blätterteig aus der Kühltheke (à 275 g; je 1 Platte à 25 x 40 cm)
    2 Pck.

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 247 kcal / 1033 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...