Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Feta-Taschen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 Stück
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Öl30 g
-
Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)250 g
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier eins davon verquirlt2
-
Crème fraîche1 EL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat½ TL
-
Blätterteig aus der Kühltheke (à 275 g; je 1 Platte à 25 x 40 cm)2 Pck.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
1033 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rom - Pizzataler
1 godz. 30 min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 godz.
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Gemüse-Kopenhagener
45 min
Spinat-Käse-Taschen
1 godz. 45 min
Mediterraner Flammkuchen
35 min
Pide mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Spinat-Cannelloni
1 godz. 20 min
Gemüse-Blätterteig-Muffins
45 min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 godz.