Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basil Oil
-
ice water16 oz
-
water20 oz
-
fresh basil leaves4 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
salt1 pinch
Tomato Basil Soup
-
dried red lentils2 oz
-
red onion quartered4 oz
-
garlic clove2
-
fresh oregano leaves only4 stalks
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Roma tomatoes halved32 oz
-
vegetable stock12 oz
-
sugar1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
-
croutons to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.2 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Vegetable Soup
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Mushroom Risotto
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min