Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basil Oil
-
ice water16 oz
-
water20 oz
-
fresh basil leaves4 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
salt1 pinch
Tomato Basil Soup
-
dried red lentils2 oz
-
red onion quartered4 oz
-
garlic clove2
-
fresh oregano leaves only4 stalks
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Roma tomatoes halved32 oz
-
vegetable stock12 oz
-
sugar1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
-
croutons to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.2 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Sauce
20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min