
Urządzenia i Akcesoria
Verrine de coques, blé et petits pois
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
700 g d'eau
-
2 pincées de sel
-
125 g de blé précuit, type Ebly®
-
200 g de petits pois frais
-
500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
-
15 brins de ciboulette fraîche ciselés
-
100 g de crème liquide 35% m.g.
-
30 g de jus de citron
-
100 g de tomates cerise coupées en quatre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215.2 kcal /
902.2 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
19.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
187.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja