Verrine de coques, blé et petits pois

Verrine de coques, blé et petits pois

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 2 pincées de sel
  • 125 g de blé précuit, type Ebly®
  • 200 g de petits pois frais
  • 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 15 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 30 g de jus de citron
  • 100 g de tomates cerise coupées en quatre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215.2 kcal / 902.2 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 187.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...