Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 125 g de blé précuit, type Ebly®
- 200 g de petits pois frais
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 100 g de tomates cerise, coupées en quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 902.2 kJ / 215.2 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 187.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
15 Min
Cocktail cidre de pomme
50 min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 min
Sabayon classique
15 Min
Pizza au curcuma avec anchois, fleurs de courgette et oignons
2h 15min
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3h
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Mijoté de légumes de printemps et baba à la vapeur
1 godz. 20 min
Fleurs de courgette farcies aux bulots, moutarde et crème de courgette
1h 5min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Poire Belle-Hélène
10óra