Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 125 g de blé précuit, type Ebly®
- 200 g de petits pois frais
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 100 g de tomates cerise, coupées en quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 902.2 kJ / 215.2 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 187.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au fromage
10 Min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1 godz. 45 min
Bûche de poisson
13hod.
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16h 15min
Rillettes de pétoncle
50 dk
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50 dk
Œufs mimosa à la courgette
25 min
Salade de champignons crus
25 min
Aspic d'asperges
24h
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Verrines printanières
25 min
Sauce Messine
10 Min