Urządzenia i Akcesoria
Turkey Taco Bowl
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Shredded Lettuce
-
iceberg lettuce head (approx. 8 oz), outer leaves removed, quartered1
Cilantro-Lime
-
garlic clove1
-
cilantro leaves and tender stems½ bunch
-
lime juice1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 tsp
Pico de Gallo
-
yellow onions cut into wedges3 oz
-
jalapeño pepper destemmed, quartered lengthwise (seeds optional)1
-
cilantro leaves and tender stems½ bunch
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
lime juice½ oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Taco Mixture
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
tomato paste1 oz
-
chili powder to taste1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turkey broken up into pieces16 oz
Rice
-
water35 oz
-
salt1 tsp
-
long-grain white rice7 oz
-
canned sweet corn drained and rinsed15 oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ripe avocados sliced (¼ in.)1 - 2
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream4 oz
-
limes quartered, to serve1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1831 mg
Białko
44 g
Kalorie
4418 kJ /
1056 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
22 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chicken Enchiladas
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.