Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice8 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
broccoli florets8 oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Steak au Poivre
20 min
Beef Stroganoff
40 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Marry Me Chicken
40 min