Urządzenia i Akcesoria
Fish pie with mashed potato topping
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Fish pie filling
-
olive oil30 g
-
boneless white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
smoked salmon cut into strips (6 x 2 cm)120 g
-
cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves250 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
brown onion cut into halves1
-
leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces1
-
bacon cut into pieces120 g
Velouté sauce
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
unsalted butter30 g
-
plain flour30 g
-
water130 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sour cream or pouring (whipping) cream70 g
Mashed potato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
full cream milk250 g
-
butter for shaving
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327.5 mg
Białko
34 g
Kalorie
2097 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty seafood chowder
45 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Seafood and corn chowder
40 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Spiced lamb pie
40 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Fish pie
1 godz. 15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Salmon en croute
50 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min