Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chair de papaye, coupée en morceaux (2 papayes env.)
-
40
g de sirop d'érable
lub 40 g de miel - 20 g de jus de citron vert
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 118 kJ / 28 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 14 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud au lait de coco
10min
Café brésilien
10min
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Glace mangue-Passion
12 godz.
Frozen piña colada ananas, coco
2u. 5min
Nectar de papaye, mangue et orange
15min
Ananas givré à la sauge
12 godz.
Sorbet à la poire et à la menthe
12h 10min
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Jus ananas gingembre
15min
Glace coco et citron vert
12 godz. 15 min
Sorbet banane et citron vert
10min