Petits pains roulés au zaatar

Petits pains roulés au zaatar

4.8 22 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
9 portions

Składniki

La pâte
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 1 c. à soupe de miel
  • 250 g d'eau
  • 420 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour le saladier
La garniture
  • 20 g de zaatar
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour badigeonner
  • 1 pincée de fleur de sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...