
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)100 g
-
di Emmental a pezzi (3 cm)100 g
-
di burro a pezzi30 g
-
di cipolle bianche a fettine400 g
-
di farina tipo 0040 g
-
di brodo vegetale bollente700 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di pane tostate8 fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
537 kcal /
2248 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Zuppe rustiche
10 Przepisów
Włochy
Włochy