Urządzenia i Akcesoria
Torta di Pasqua al formaggio umbra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 fette
Składniki
-
125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
50 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
3 uova
-
280 g di farina manitoba
-
50 g di burro fuso
-
5 g di sale
-
50 di Gruviera a cubetti
-
20 g di Gruviera a cubetti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
398.7 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1208.6 kJ /
288.9 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tozzetti
1 h 30 min
Ciaramicola
1 h
Crescia al formaggio
3 h 10 min
Pizza di Pasqua
3 h
Pizza di pasqua dolce
3 h
Arancini di Carnevale
4 h
Torcolo di San Costanzo
5 h 30 min
Torta al testo
1 h
Maritozzo romano
11 h
Ciambelline al vino rosso
1 h
Ciambelline al vino rosso passito
1 h
Pomodori ripieni di riso basmati
1 h