Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.4 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 fette

Składniki

  • 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 3 uova
  • 280 g di farina manitoba
  • 50 g di burro fuso
  • 5 g di sale
  • 50 di Gruviera a cubetti
  • 20 g di Gruviera a cubetti

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 288.9 kcal / 1208.6 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 398.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...