Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di nocciole sgusciate e spellate
Crema gianduia
- 45 g di zucchero
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 110 g di cioccolato al latte a pezzi
- 10 g di burro
-
5 - 10
g di olio di nocciole
lub 5 - 10 g di olio di arachidi
Frozen yogurt
- 70 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia a pezzi
- 30 g di latte
- 500 g di yogurt greco bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Gelato al gianduia
10h 20 min
Coppetta gelato al biscotto e miele
10h 20 min
Frozen yogurt arachidi e miele
10h 20 min
Frozen yogurt con cioccolato e granelle
10 Std. 30 Min
Frozen yogurt al pistacchio
10h 20 min
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20 min
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20 min
Ghiaccioli all'arancia
7h 25min
Gelato allo zabaione
10h 20 min
Gelato alla crema
10h 15min
Stracciatella
10sa 25 dk