Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 316.4 mg
Alternatywne przepisy
Focaccine all'origano
1h 30min
Panini con gocce di cioccolato
3 Std. 30 Min
Bottoncini con wurstel
5h
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Focaccine con pomodorini
3 godz. 40 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h