Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 200 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 60 g de beurre demi-sel, en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1340 kJ / 323 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galettes de pommes de terre
25 Min
Brioche tressée
4u.
Purée de potiron avec croquant aux noix
1 Std. 30 Min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 Min
Tarte aux fraises
3u.
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4h 20min
Galette des Rois express
50 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Coulant au chocolat
40min