Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 953.1 kJ / 228.3 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min