Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 953.1 kJ / 228.3 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta
5h 50min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 godz. 10 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta à l’orange
4hod. 25min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min