
Urządzenia i Akcesoria
Guisado cremoso de peru com bacon e alho-francês
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses
Składniki
-
azeite40 g
-
alho-francês cortado em rodelas (5 mm aprox.)150 g
-
bacon cortado em tiras (5 mm aprox.)100 g
-
bife de peru cortado em cubos (3 cm aprox.)350 g
-
sal2 pitadas de
-
pimenta preta1 pitada de
-
natas c/ 30-40% de gordura100 g
-
cebolinho picado5 pés de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
440.3 kcal /
1842 kJ
Białko
23.5 g
Tłuszcz
35.5 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
308 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia