2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

4.9 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • abóbora cortada em pedaços
    500 g
  • batata cortada em pedaços
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • feijão-verde cortado em pedaços
    150 g
  • carne de borrego s/ nervos cortada em cubos
    120 g
  • água
    300 g
  • folhas de agrião
    100 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 162.8 kcal / 681.3 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 26.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...