
Urządzenia i Akcesoria
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
abóbora cortada em pedaços500 g
-
batata cortada em pedaços200 g
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
feijão-verde cortado em pedaços150 g
-
carne de borrego s/ nervos cortada em cubos120 g
-
água300 g
-
folhas de agrião100 g
-
azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir6 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
162.8 kcal /
681.3 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
16.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
26.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby Baby Box
60 Przepisów
Portugalia
Portugalia