2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
TM5 TM6

2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 300 g batata-doce cortada em pedaços
  • 300 g cebola cortada em pedaços
  • 400 g curgete cortada em pedaços
  • 400 g água
  • 30 g couve-chinesa
  • 30 g beringela
  • 120 g filete de pescada
  • 30 g cogumelos frescos
  • 30 g grão-de-bico cozido escorrido
  • 120 g filete de dourada
  • 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
0 kJ / 183 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy